Курячі відбивні з сиром і часником – смачний і корисний рецепт, який допоможе замінити традиційні котлети. В даному випадку м'ясо готується в духовці у вигляді рулетиків з начинкою з часнику, сиру і зелені.

Інгредієнти

  • курятина – філе або курячі грудки – 4 штуки;
  • сир моцарелла – 200 грам;
  • часник – 2 зубчики;
  • масло – 150 грам;
  • свіжа зелень – 1 пучок;
  • майонез – 2 столових ложки;
  • спеції і сіль – за смаком.

Спосіб приготування

Курины рулетики з сиром, часником і зеленню Фото: скріншот

В першу чергу необхідно розрізати курячі грудки. Це потрібно зробити уздовж. Кожна грудка розрізається навпіл і добре відбивається. Однак потрібно бити обережно, щоб не зробити дірки в м'ясі. Кожну відбивну потрібно посолити і поперчити. Щоб не було отворів у м'ясі, його потрібно відбивати через харчову плівку.

Після цього можна приступити до приготування начинки. Сир потрібно потерти на дрібній тертці, зелень дрібно нарізати, а часник пропустити через прес. Далі в отриману суміш потрібно додати майонез і розм'якшене вершкове масло. Всі разом перемішується до однорідної маси.

На третьому етапі на відбивні викладається начинка. На кожну відбивну потрібно викласти масу і розділити по поверхні. Далі відбивна скочується в рулет і скріплюється дерев'яними шпажками. Отримані рулетики викладаються на сковороду і обсмажують до напівготовності. Після цього всі рулети поміщаються на лист, посипаються тертим сиром і відправляються на 15-20 хвилин у духовку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо Знай писав, як приготувати рулетики з кабачків з помідорами і зеленню.

Знай повідомляв, як зробити ніжні голубці з пекінської капусти.

Нещодавно Знай передавав, як приготувати ніжний картопляний суп-пюре.