На Тернопільщині фура збила чоловіка, а потім його тіло переїхали ще кілька автомобілів. Понівечене тіло виявив на дорозі Львів-Тернопіль один із водіїв. Він подзвонив в поліцію і повідомив про інцидент.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група і патрульні поліцейські. Встановити особу за зовнішніми даними не вдалося, так як воно було сильно понівечене машинами. Поруч із загиблим була виявлена куртка з документами. Належали вони даній людині буде встановлювати слідство.

За попередньою інформацією, аварія сталася в Зборівському районі близько 1 години ночі. Траса на цій ділянці дороги не висвітлюється. Поліція з'ясувала, що чоловіка збив вантажний автомобіль Volvo. Від удару тіло чоловіка відкинуло на зустрічну смугу, де його і переїхали ще кілька автомобілів.

Винуватець дорожньо-транспортної пригоди зник. Однак через 60 кілометрів шляху водій все ж зупинився і повідомив про інцидент в поліцію. Він повернувся до місця події. Правоохоронці шукають автомобілі, які в цей час проїжджали по даній ділянці дороги. Також вирішується питання про внесення інформації про подію в Єдині реєстру відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо Знай писав, що під Дніпром на Полтавському шосе сталася аварія, в якій зіткнулися дві іномарки. В результаті зіткнення загинули дві людини, а від машин залишилися лише уламки та искарежнный метал. загиблі їхали в легковому автомобілі, який опинився на шляху вантажівки.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Знай повідомляв, що на Тернопільщині мама збитого 8 липня 8-річного хлопчика происит допомоги і підтримки. Дитина перебуває в лікарні. у нього лікарі діагностували переломи і травми внутрішніх органів. Винуватець цієї ДТП вже укладено під варту рішенням суду.

Нещодавно Знай передавав, що відомий адвокат Михайло Присяжнюк висловився з приводу недавньої пригоди, в якій загинула ціла родина із-за п'яного водія на викраденій машині. Він вимагає максимального покарання для винуватця трагедії, так як не можна дати йому всього лише 10 років ув'язнення.