На Тернопільщині 11 липня розігралася трагедія. Двоє підлітків потонули у місцевому ставку. 15-річний житель Вильховцов і його 16-річний один житель Бережан не змогли вибратися з води і потонули.

У мережі вже з'явилися фото загиблих дітей, а також слова підтримки і співчуття їх вчителів і однокласників. Вчителі, учні та батьки 9Б-класу Бережанської школи-гімназії висловили співчуття у зв'язку зі смертю Юрія Савківа. Також в повідомленні говориться, що неможливо повірити в смерть, що хлопець більше не напише повідомлення і не подзвонить. Такий пост з'явився на сторінці Бережанської школи-гімназії в Facebook.

Юрій Савків Фото: скріншот

Під повідомленням про загибель хлопця учні та батьки написали безліч коментарів та висловили свої думки. Батьки відзначили, що дуже важко втрачати дітей.

Також з'явилося повідомлення про загибель Волянского Віталія на сторінці його рідний Бережанської ЗОШ І-ІІІ ст. 2. Підліток закінчив 9 клас. Під повідомленням про смерть юнака однокласники, батьки і вчителі висловили співчуття батькам у зв'язку з втратою.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Віталій Волянський Фото: скріншот

Варто нагадати, що друзі потонули в ставку, який розташований між селами Вельховец і Мечищів. Вони приїхали туди відпочити в компанії друзів. Під час купання у водоймі підлітки не змогли вийти з води. Друзі не розгубилися і викликали рятувальників. Однак вони витягли одного з підлітків мертвим, а другого передали медикам. Він помер в реанімації.

Нагадаємо, Знай писав, що під Тернополем двоє підлітків потонули у ставці під час відпочинку.

Знай повідомляв, що аналогічна трагедія розігралася під Дніпром. Там у водоймі втопився 10-річний хлопчик. Він пірнув і не зміг виринути. На місце викликали рятувальників і водолазів. До їх приїзду тіло дитини витягнули відпочиваючі. Після цього медики констатували смерть.

Нещодавно Знай повідомляв, що на Харківщині виявили тіло молодого військовослужбовця, який потонув при дивних обставинах. Молодий чоловік служив за контрактом у 92 Окремій механізованій бригаді, що дислокується під Харковом. Він увечері вийшов в місто і зник.