На Тернопільщині молодий футболіст буде представляти одразу два клуби. Таку можливість юному голкіперу надало розпорядження, в якому йдеться, що футболісти протягом одного сезону можуть представляти відразу три клуби. Завдяки цьому 18-річний голкіпер «Нива» Дмитро Карасьов буде виступати за команду вищої ліги обласного чемпіонату «Медобори». Про це стало відомо кореспондентам Терена від представників тернопільської «Нива».

Вони розповіли, що Дмитро Карасьов продовжить тренуватися в тернопільській команді, а ігрову практику буде отримувати в обласних змаганнях, де у нього буде можливість проявити свої здібності.

Дебют гравця у новому клубі відбувся ще 28 червня, але в його рідній команді кажуть, що він зможе виступити і за «Ниву» під час цього сезону. На даний момент про інших випадках гри футболістів відразу в двох і більше клубах не зафіксовано. Однак ситуація найближчим часом може змінитися.

Дмитро Карасьов Фото: ФК Нива (Тернопіль)

Варто нагадати, що у Тернопільській області в одному з футбольних клубів сталася трагедія. Молодий футболіст і його подруга потрапили в аварію, в якій загинули. Коли з'ясувалися подробиці, то стало ще страшніше. Молоді люди збиралися одружитися і їздили в Тернопіль за кільцями. На зворотному шляху їх машина потрапила в аварію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тоді Асоціація футболу Тернопільщини висловила співчуття рідним, близьким і одноклубникам загиблого. Також було прийнято рішення перенести матч, який повинен був відбутися на наступний день після трагедії.

Пізніше стало відомо, що поліція розслідує цей інцидент. Правоохоронці попросили очевидців трагедії надати всю інформацію і навіть відео з відеореєстраторів на лобовому склі машини.

Крім того, у США загинула відома гонщиця, яка поставила швидкісний рекорд по руху наземних транспортних засобів. Її свідчення були занесені в Книгу рекордів Гіннеса. Однак під час заїзду гонщиця загинула. Автомобіль під час руху отримав пошкодження і загорівся. Все сталося настільки швидко і на такій величезній швидкості, що гонщиці ніхто не встиг допомогти.