На Тернопільщині прощаються з підполковником внутрішньої служби у відставці Євгеном Бомаком. Він помер на 54 році життя. Про це пише ТеNews.

В Управлінні ДСНС розповіли, що Євген Бомак був мудрим керівником, доброю людиною, добрим наставником і другом. Він з особовим складом виїжджав на ліквідацію складних надзвичайних подій.

Службі ДСНС в Тернопільській області Євген Бомак віддав 21 рік. Він домігся кар'єрного зростання і працював на посадах середнього та старшого начальницького складу. Незважаючи на це, він брав участь у гасінні складних пожеж та надавав допомогу жителям, які опинилися в складних ситуаціях стихійних лих.

Євген Бомак Фото: соцмережі

Варто відзначити, що без пожежників і рятувальників ДСНС неможливо уявити життя. Вони приходять на допомогу в найскладніших ситуаціях і рятують життя людей і тварин. На їх рахунку врятовані кішки, корови і коні, а також українці. Потужна техніка рятує українців навіть у заметілі і морози.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Знай розповідав, що на Тернопільщині несподівано помер начальник Бережанської колонії. Цього людини колеги і друзі згадують, як чуйну людину і професіонала. У чоловіка залишилася сім'я – дружина і син. У повідомленні про смерть не інформації про причини смерті людини.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині пожежники виїхали на виклик про пожежу в приватному будинку. Після того, як вони побороли полум'я, в одній з кімнат виявили тіло господаря будинку. Про пожежу повідомили сусіди. Вони розповіли, що з вікон будинку, в якому живе самотній чоловік, йде дим. Рятувальники швидко впоралися з полум'ям, але власнику допомогти не змогли. Згодом з'ясувалося, що він задихнувся чадним газом. Причиною ж пожежі стала сигарета і алкоголь.

Крім того, Знай писав, що на Тернопільщині попрощалися з Іваном Дедюхом. Військовий загинув на Донбасі 27 червня. 1 липня тіло бійця привезли на центральну площу Тернополя, де з ним змогли попрощатися всі бажаючі. У хлопця залишилися батьки. Після церемонії прощання Івана проводили в останню путь з усіма почестями, яких він заслужив, захищаючи територіальну цілісність і незалежність країни.