Волонтери Тернопільщини зібрали допомогу військовим. Вони доставлять продукти харчування, одяг та інші необхідні речі на Донбас. Про це повідомив директор БФ «Пам'ять і любов» Андрій Савчук Суспильному.

Чоловік розповів, що вантаж включає в себе матеріали для зміцнення бліндажів, ліки, продукти харчування, овочі. Вантаж повезуть п'ять волонтерів. У цю групу увійдуть представники тернопільського осередку українського козацтва, обласної Спілки ветеранів Афганістану та представники благодійного фонду "Пам'ять і любов".

Савчук пояснив, що тут тільки частина вантажу, ще планується завантажити частину вантажу в Збаражі. Представник українського козацтва Володимир Мосейко у свою чергу розповів, що військовим зібрали консервацію, овочі, цукерки, чай, солодощі та дитячі малюнки. У його частини вантажу також присутні матеріали для бліндажів – плівка та мішки. Член правління обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Липянин зібрав речі для військових. Їх передавали рідні українських захисників.

Волонтери відзначили, що допомога доставлять військовим в Донецькій і Луганській областях. В цьому році буде вже 9 поїздка з вантажем на Донбас.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто зазначити, що війна на Донеччині триває донині й українські воїни продовжують гинути. Нещодавно українці попрощалися з Тарасом Матвєєвим. Молодий чоловік був офіцером ВСУ і підірвався на міні, виконуючи бойове завдання.

Знай писав, що на Донбасі сталася нахабна атака бойовиків, які із засідки напали на військових. Вони змушені були відступити, а тіло бойового товариша залишилося на полі бою. Бойовики забрали його. Представники Збройних сил України все ж таки змогли домовитися з бойовиками про повернення тіла побратима. Також в цей же день загинув військовий медик. Окупанти почали стріляти із засідки, коли група намагалася забрати тіло загиблого бійця.

Знай повідомляв, що на Донбасі українські військові відкрили вогонь у відповідь після низки обстрілу окупантів в Донецькій області. Бойовики обстрілювали позиції українських військових із забороненого Мінськими угодами озброєння великого калібру. Обстріл бойовиків велися з зон, де розташовуються житлові будинки мирних жителів.

Нещодавно Знай повідомляв, що на Донбасі окупанти спробували обстріляти позиції українських військ.