Відомий комік з Тернополя, який знімався у комедійному серіалі "Одного разу під Полтавою" може стати міським головою.

Про це повідомляє інформаційний портал “РБК-Україна”.

Так, стало відомо, що у партії “Слуга народу” визначилися з фаворитами на виборах мера в ряді міст. Вже підібрано ймовірного кандидата від партії для участі у виборах міського голови Тернополя. Так, у мери Тернополя може піти учасник команди КВН “VIP-Тернопіль” та зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Віктор Гевко.


Варто зазначити, що на президентських виборах у 2019 році він був керівником виборчого штабу Володимира Зеленського в Тернопільській області. А місяць тому Гевко увійшов до ради тернопільської облорганізації партії “Слуга народу”. Зазначимо, що нею керує його старший брат – нардеп Володимир Гевко.

Довідка: Віктор Леонідович Гевко – народився 28 травня 1985, у селищі Товсте Заліщицького району Тернопільської області. Зараз він український комічний актор, сценарист, капітан команди КВН «V.I.P.», триразовий переможець шоу «Розсміши коміка», автор та актор скетч-шоу «Країна У», учасник проєкту «студії 95 квартал» – «Бійцівський клуб». Навчався в Тернопільському національної технічному університеті ім. Івана Пулюя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці закликають Володимира Зеленського виконати свою передвиборчу обіцянку і подати у відставку з посади президента України через порушення закону. Зокрема, мова йде про зізнання глави держави, що він не задекларував понад 5 мільйонів гривень, що своєю чергою і є тим самим порушенням українського законодавства.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", петиція, в якій українці закликали Володимира Зеленського покинути крісло глави держави через порушення закону, набрала необхідну кількість голосів менше, аніж за 10 днів.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський терміново збирає парламент: з зарплат чиновників знімуть карантинні "кайдани"

Як повідомляв портал "Знай.ua", нардеп показала, як менеджери "Укрзалізниці" заробляють за добу від 50 до 150 тисяч гривень.