найкрасивіша студентка Тернопільщини відсвяткувала власне весілля в одному з ресторанів Києва. Мешканка Тернополя Ольга Росоха і її обранець Володимир уклали шлюб у столиці. Кілька знімків з церемонії та святкування Ольга виклала у соцмережу.

Вийшла заміж найкрасивіша студентка Тернополя Фото: скріншот

Дівчина заслужила популярність завдяки участі в конкурсах краси серед студенток. У 2014 році Ольга завоювала титул найкрасивішої студентки ТНЕУ. Після цього стала переможницею Студміс Тернопільщини. В довершення своєї кар'єри красуні вона отримала корону від Студміс України. При цьому Ольга Росоха успішно закінчила факультет фінансів ТНЕУ.

Ольга Росоха вийшла заміж Фото: скріншот

Варто відзначити, що нещодавно уряд дозволив українцям святкувати весілля. Це стало можливо після чергового послаблення карантину. Крім того, стали можливими посиденьки в ресторані.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай повідомляв, що у Великобританії вийшла заміж остання незаміжня принцеса британської королівської сім'ї Беатріс. Вона стала дружиною італійського мільярдера і спадкоємця бізнес-імперії в сфері нерухомості. Церемонію відзначили скромно в невеликому храмі. На заході були присутні королева Єлизавета і її чоловік, які вже три місяці перебувають на самоізоляції з-за коронавіруса. Також на весіллі були і рідні нареченого. Вони вже давно живуть в Лондоні, тому прибули на весілля всім складом.

Крім того, Знай повідомляв, хто з українських зірок вийшов заміж і одружився в останнє брешемоя. На першому місці весілля Джамали, яка показала всю красу традиційної мусульманської весілля. Її вбрання було підібрано таким чином, щоб співачка відповідала образу нареченої і мусульманки. Адже молодята повінчалися у мечеті. Також у списку весілля Тіни Кароль і покійного Євгена Огіра, який в 2013 році помер від раку шлунка. Це одруження також було яскравим.

Нещодавно Знай передавав, що чемпіон Угорщини українець Ігор Харатін показав знімки зі свого весілля. Він і його кохана Карина відзначили одруження в Туреччині і в Україні. Дівчина також опублікувала кілька зворушливих фото з весілля.