У Тернополі поліцейські і рятувальники врятували молодого чоловіка від невірного кроку. 28-річний тернополянин хотів звести рахунки з життям через переслідування. Він сидів на перилах балкона і вимагав викликати журналістів, а також погрожував кинутися вниз.

Поліцейські і рятувальники об'єднали зусилля і змогли запобігти самогубство. Один з правоохоронців зайшов на балкон сусідньої квартири і умовляв чоловіка злізти з поручнів. Він просив принести води, подумати про рідних і близьких, які були поруч і також просили не робити стрибок в безодню. Розмовами поліцейському вдалося відволікти чоловіка, поки інші поліцейські і рятувальники підібралися до нього, і схопили його за ноги. Людини утримали в самий останній момент.

За мить до трагедії: патрульні та працівники ДСНС врятували ще одне життя 18-го липня, близько 22-ї години, патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Л. Курбаса чоловік намагається вчинити самогубство, вистрибнувши з 8-го поверху. Інспектори оперативно прибули за вказаною адресою та виявили на балконі однієї з квартир чоловіка, який повідомив, що має намір стрибнути донизу. Патрульні, не гаючи дорогоцінних секунд, знайшли власника сусідньої квартири, зайшли на балкон та почали розмовляти з громадянином, аби той не чинив непоправне. Чоловік 1992 року народження, категорично відмовлявся повертатися до помешкання й зазначив, що його хтось переслідує та намагається вбити, тож якщо до кімнати хтось зайде — він вистрибне. Громадянин додав, що буде говорити лише із журналістами. Патрульний Віталій Назаров довго спілкувався з чоловіком, відволікаючи його, аби його напарник Тихомирський Володимир, разом із працівниками ДСНС, непомітно могли зайти до помешкання та забрати громадянина з балкона. Спільними зусиллями поліцейських та рятувальників вдалося запобігти непоправному. Аби чоловік більше не зміг завдати шкоди своєму життю чи здоров'ю, відповідно до ст. 45 ЗУ "Про Національну поліцію", патрульні застосували до нього спецзасіб кайданки, а карета швидкої забрала його до психоневрологічної лікарні. Дякуємо інспекторам за службу! Пам'ятайте, що ви завжди можете до нас звернутися, а ми — неодмінно допоможемо! #ПорядокЦеТи #ternopilpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Тернопільської області op Maandag 20 juli 2020

Після цього правоохоронці одягли наручники на потенційного самогубця, щоб він не заподіяв собі каліцтв. Правоохоронці з'ясовують правдивість слів потенційного самогубці і шукають підтвердження того, що його хтось переслідував і погрожував. Поліцейські передали цієї людини лікарів психіатричної лікарні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Інцидент стався на вулиці Курбаса у Тернополі. Він намагався стрибнути з балкону 8 поверху. Чоловік 1992 року народження відмовлявся повернутися в квартиру. Він також кричав, що його хтось переслідує і намагається вбити. Тому він погрожував вистрибнути, якщо в кімнату хтось зайде. Після цього він зажадав викликати журналістів.

Варто нагадати, що Знай писав про самогубство 13-річного школяра на Житомирщині. Хлопчик довгий час говорив батькам, що хоче піти з життя. Він повідомляв, що його тут бути не повинно. Нещодавно він узятий батьківську рушницю і вистрілив у себе. При цьому він пішов з дому в покинутий бункер часів Другої світової війни. Батьки кинулися шукати дитину вже через кілька годин після його зникнення і знайшли в покинутій будівлі.

Знай повідомляв, що в Дніпрі поліцейська вчинила самогубство на робочому місці. 30-річна жінка вистрілила собі в голову з табельного пістолета в кабінеті. Її колеги виявили, коли вона була ще жива і відправили в лікарню, але там лише зафіксували смерть.

Нещодавно Знай передавав, що на Одещині молодик скоїв самогубство, яке описав у власній книзі.