Молода мама з Чернігівської області в свої 30 довела, що сімейне щастя існує. Вона виховує п'ятьох дітей – старшої дочки 6 років, а молодшим двійнята за 5 місяців. При цьому вона встигає приділяти час своїм захопленням і пекти смачні солодощі для сім'ї друзів.

Катерина Кулик і її чоловік проживають у Новгород-Сіверському. У їх родині п'ятеро дітей – чотири хлопчика та одна дівчинка. Щоб прогодувати таку велику родину чоловікові доводиться їздити на заробітки, а Катерині стежити за дітьми і домом.

Катерина розповіла, що двійня з'явилася на світ 5 місяців тому. Батьки хотіли дівчинку, сестричку для старшої дочки, а народилися два хлопчики. Це ще більше порадувало сім'ю. Катерина каже, що діти – це завжди шкода, але зазначає, що великих неприємностей у неї поки що не було. При цьому вона не вважає розбитого посуду, порисованных стін і порваних штанів.

Багатодітна мама Фото: скріншот

На даний момент сім'я з семи чоловік живе в одній кімнаті та кухні, але в найближчому майбутньому у них з'являться окремі кімнати, так як зараз до будинку влаштовуються додаткові приміщення.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

При наявності п'ятьох дітей у Катерини вистачає часу і сил на кулінарні звершення. Молода мама знайшла себе у створенні тортів, тістечок і домашнього зефіру. Солодощі вона готує для дітей, для рідних і друзів до свят. До своєї роботи на кухні Катерина залучає і дітей. Їм вона довіряє місити тісто.

Коли вся сім'я в зборі вони вирушають у подорожі. Досвід туристичних поїздок під час вагітності і з трьома дітьми у Катерини вже є, тому вона не боїться труднощів і далеких поїздок.

Варто відзначити, що п'ятеро дітей - ще не межа. У Рівненській області нещодавно на світ з'явився 19-й дитина в сім'ї Ковалевич. У свої 45 років жінка не хоче зупинятися на досягнутому.

Знай повідомляв, що на Франківщині горе-матір забула про п'ятьох дітей, яких у неї забрали.

Нещодавно Знай передавав, що молодий українець залишився один з трьома дочками і тепер шукає їм маму.