На Тернопільщину повернувся зведений загін поліцейських, які несли службу на Донбасі, захищаючи нашу країну від окупантів. Вони пробули в зоні ООС 2 місяці і за цей час вони знайшли малюків, яким потрібен будинок. Один з цуценят дістався маленькому тернополянину Саші Лескиву.

Історія почалася, коли військові розмістили в соцмережах пост про те, що цуценятам з позиції потрібен будинок. Цей пост побачила мама Саші і погодилася забрати одного з щенят для свого сина. Тварина стане вірним другом хлопчика. Співробітники поліції допомогли доставити собаку в Тернопіль і передали її Саші в руки.

В якості подяки хлопчик приніс військовим солодощі та пригостив їх. Хлопчик був дуже щасливий отримати свого друга. Собаці він вже придумав ім'я – Джим.

Варто нагадати, що порятунок тварин – часте для України явище. Волонтери, рятувальники і навіть поліція виконують невластиві для них функції – рятують братів наших менших.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Так в Запоріжжі поліцейські прийшли на допомогу собаці, яка тонула в міському фонтані. Тварина впала у воду, коли хотіла попити, а вибратися назад не змогло. Щоб не потонути собака почала голосно гавкати. Її витягли правоохоронці, які патрулювали місто. Тварина відбулася легким переляком і не отримала серйозних травм.

Знай повідомляв, що в Києві в зоопарк принесли маленьких дитинчат летючої миші. Вони опинилися просто на асфальті одній із вулиць столиці. Як вони там опинилися, невідомо, але співробітники зоопарку забрали малюків і почали виходжувати. Всіх помістили в реабілітаційний центр, де є такі ж знайдені малюки. Дитинча кажана вигодовують молоком. Співробітники зоопарку зазначили, що коров'яче молоко їм не підходить, але не сказали, яке молоко можна використовувати, щоб врятувати таку тварину.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині сім'я врятувала двох куниць або норок. Двоє дитинчат залишилися без нагляду матері і могли загинути. Малюків визначили до кішки з кошенятами, що їм дуже сподобалося. Вони швидко освоїлися і навіть стали грати з кошенятами. Двоє звірят вже прижилися в новій сім'ї і їдять все, що їм дадуть.