У Тернопіль приїхали брутальні чоловіки на мотоциклах, які впевнені, що зможуть об'єднати країну. 60 байкерів доїхали до Тернополя в рамках «Мотопробігу єдності 2020». Про це розповів організатор акції Микола Спірідонов. Про це повідомляє Суспильне.

Спиридонов розповів, що вони хочуть об'єднати країну і показати, що Україна єдина. Байкери вже проїхали вулицями Тернополя, а також подолали шлях через ще кілька областей.

Мотопробіг за єдність України Фото: скріншот

У поїздці бере участь і байкер Олександр Проценко з Броварів. Він зазначив, що буде їхати з байкерами до кінцевої точки в Запорізькій області. Проценко зауважив, що у нього є прапор України, на якому підписуються байкери з тих регіонів, які вони проїжджають. Є автограф байкера з Тернополя.

Мотопробіг в Тернополі Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Байкери зупинилися на площі Свободи в Тернополі. Вони вирушили в свій пробіг єдності 20 липня з Ужгорода. Вони встигли проїхати Івано-Франківську, Львівську, Волинську і Рівненську області. В цілому вони планують проїхати через 54 міста. Вони провезуть через них український і кримськотатарський прапори. Їх будуть передавати на кордонах усіх областей байкерам, які поїдуть далі. Планується, що мотопробіг закінчиться 2 серпня на острові Хортиця. За цей час вони подолають 6000 кілометрів.

Варто нагадати, що Знай писав про кота-байкере, який не боїться ревіння мотора і високій швидкості, а також не уявляє свого життя без господаря.

Знай повідомляв, що в Ужгороді стартував мотопробіг, який повинен об'єднати Україну.

Нещодавно Знай передавав, що мотоциклісти із Запоріжжя провели акцію в пам'ять про загиблу дівчину.