У Тернополі виявлена чергова стихійне звалище сміття і не де-небудь, а у дворі житлового будинку. Місцеві жителі з особливим завзяттям розкладають сміття та гілля дерев навколо сміттєвих баків. При цьому співробітники Жеку розводять руками і не знають, як діяти далі. Про це пишуть Тернопіль житлово-комунальний.

Майстер дільниці приватного підприємства "Благоустрій" Олена Будий розповіла, що їх співробітники не прибирали раз відходи, які були складені навколо сміттєвих контейнерів. В останній раз вивезли й очистили територію кілька днів тому, але жителі під своїми вікнами знову розкладають пакети з відходами.

Олена Будий розповіла, що мешканці не доносять пакети зі сміттям до контейнерів, а просто кидають поруч. Також вона нагадала, що будівельне сміття мешканці повинні вивозити самостійно.

Варто нагадати, Знай писав, що на Прикарпатті відома телеведуча Леся Нікітюк взялася за прибирання лісів. Леся Нікітюк, подорожуючи по Україні своєї "Le Маршруткою", вирішила подбати про природу. Ведуча розповіла, що прямо біля дороги знайшла "водоспад" зі сміття, який накидали всі кому не лінь. після цього Никитюк і її супутник взялися за прибирання гір відходів, які отруювали природу.

Крім того, Знай повідомляв, що в Луганській області завдяки ДЕІ було вилучено дві несанкціоновані звалища відходів. У червні Держекоінспекція здійснила позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Попаснянською районною державною адміністрацією. В цей період і були виявлені ці звалища.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині були виявлені звалища, на які звозили все - побутові відходи, будівельне сміття і навіть останки тварин.