У Тернополі жінка покинула новонароджену дитину, яку народила на території дачного кооперативу. Про це розповіли у місцевому пологовому будинку.

За словами зaступниці гoлoвнoгo лікaря з дитинствa і пoлoгoвoї дoпoмoги Тернoпільськoї клінічнoї міськoх лікaрні №2 Ольги Сидoрчук, породіллю з дитиною до лікувального закладу привезли вранці у суботу, 25 липня. Від лікарської допомоги жінка відмовилася і втекла, як тільки поліція встановила її особу.

Зазначається, що пологи відбулися поміж дачними будиночками на вулиці Київській. Новонароджену матір планувала покинути там же, однак їй завадили місцеві мешканці, що виявили породіллю із дитиною. Люди викликали швидку допомогу та допомогли лікарям забрати жінку до пологового – та сварилася, відмовлялася їхати та кричала, що дитина їй не потрібна.

У поліції кажуть, що жінка веде асоціальний спосіб життя та вже має дітей – припускають, що шістьох, однак нікого з них вона не виховує. Від маленької донечки, яка народилася доношеною і цілком здоровою, горе-матір відмовилася.

Нагадаємо, Знай писав, що на Франківщині виявили горе-мати, яка не стежила за 6-ма дітьми. Старшому синові жінки майже 18 і він рідко з'являється вдома, однак решта 5 малюків віком від 5 до 10 років живуть у нелюдських умовах. У них зовсім немає іграшок, замість ліжок вони сплять на матрацах на підлозі, в квартирі все розвалюється, немає гарячої води, світла і газу.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Знай повідомляв, що сім'я з США відмовилася від хворої дівчинки, яку народила їм сурогатна мати з України.

Нещодавно Знай передавав, що молодий отець шукає маму для трьох дочок і розбиває всі стереотипи про батьків.