У Тернопільській та Івано-Франківській областях розпочався ремонт траси Тернопіль – Івано-Франківськ. Оновлення асфальтного покриття ведеться між селами Олешків і Антонівка в Тлумачком районі Франківщини.

Роботи проводяться силами Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Там розповіли, що такі роботи вимушені, так як необхідно забезпечити безпеку дорожнього руху. Також у Службі заявили, що у них обмежене фінансування і такий ремонт – найкращий вихід із ситуації.

Ремонт траси Івано-Франківськ - Тернопіль Фото: Файний Тернопіль

Варто нагадати, що у Закарпатській області селяни вирішили не чекати манни небесної від політиків і чиновників і самостійно відремонтували проїжджу частину вулиці в рідному селі. До ремонту селяни підійшли з особливим старанням і тепер дорога схожа на ідеально гладке покриття траси Формули-1.

Знай повідомляв, що на Львівщині відремонтували за червень 17 км доріг, але цієї роботи не побачили жителі регіону. Губернатор Козицький розповів, що ремонт провели на 59 ділянках доріг. На 26 дільницях вже роботи по ремонту асфальтового покриття завершені. Всі ці роботи обійшлися обласному бюджету у 53 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Ужгороді ремонт дороги так заморив робітника, що він заснув прямо посередині вулиці. У розібраної бруківки лежав чоловік у помаранчевому жилеті і спав. Таку картину побачили мешканці міста. Вони припустили, що робітники могли випити в кінці робочого дня і один з них заснув прямо на місці роботи. Ужгородці посміхнулися і згадали, що у їх місті вже п'ятий рік тривають ремонти доріг.