У Тернополі почали боротьбу з несанкціонованою торгівлею баштанними культурами. В регіоні працівники управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради спільно з працівниками ТПП ГУНП в Тернопільській області та управління патрульної поліції ДПП в Тернопільській області очистили від великого транспорту вулицю Шептицького.

В результаті вдалося частина автомобілів відправити на штрафні майданчики, а частина водіїв прийняли рішення самостійно покинути вулицю. При цьому всіх водіїв притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 122 Купап та 152 Купап. Причинами залучення до відповідальності стали порушення правил дорожнього руху і несанкціонована торгівля.

Несанкціонована торгівля в Тернополі

Варто нагадати, що Знай розповідав про те, які овочі і фрукти продаються на тернопільських ринках. Журналісти показали, як лабораторія одного з ринків проводить перевірку фруктів та овочів на наявність нітратів. Також співробітники лабораторії розповіли, як вони відбирають примірники для перевірки і відсівають небезпечні продукти. Також в лабораторії зазначили, що не надають послуг по перевірці овочів і фруктів зі стихійних ринків, але перевіряють продукцію, що надходить на офіційний ринок.

Знай повідомляв, що восени ціни можуть змінитися, а українці залишаться без борщового набору. Економісти зробили свій прогноз за цінами на основні групи продуктів харчування. Зокрема, економісти напророкували Україні збереження курсу гривні в межах 26-28 гривень за долар до кінця цього року.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві відновлять проведення традиційних ярмарків. Одна з них пройшла в минулі вихідні 25-26 липня. На ярмарках кияни зможуть придбати свіжі овочі і фрукти, продукти бджільництва, сири і кисломолочні продукти, м'ясо і ковбасні вироби, а також інші товари.