На Тернопільщині з'явився мільйонер. Як з'ясувалося, житель міста Теребовля виграв 1 мільйон гривень у відомій лотереї «Лото-Забава». Про цю подію йдеться в повідомленні оператора державних лотерей.

Щасливчика можна привітати з великим виграшем. Він купив квиток з номером 0088471. Однак невідомо, як довго людина купував ці квитки і вгадував цифри в них. Кожен такий квиток коштує 30 гривень.

Оператор лотерей «М. С. Л» запропонував новому мільйонерові звернутися на гарячий номер компанії, щоб оформити всі необхідні документи і забрати виграш. Такий великий куш дістається одиницям, а щоб його отримати доведеться роками витрачати гроші на лотерейні квитки і збагачувати організаторів.

Стоти нагадати, Знай розповідав про великий виграш у лотерею в США. Там літній американець став володарем 22 мільйонів доларів, які розділив з одним. Чоловіки домовилися ще 20 років тому, що якщо хтось виграє, то виграш поділять порівну. Цей день настав і тепер вони стали мільйонерами і забезпечили безбідну старість.

Знай повідомляв, що літній канадець став мільйонером з-за помилки касира. Помилка касира у виборі лотерейних квитків стала удачею. Чоловік отримав 1 мільйон канадських доларів або 20 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Великобританії розкусили задум поліцейських. Вони брали участь у програмі "Хто хоче стати мільйонером". Один з друзів сидів у залі, а другий в кріслі гравця. Глядач постійно кашляв, що й стало фатальним для них. Їх засудили за шахрайство.