У Тернопільській області пенсіонерка втратила своїх накопичень з-за власної помилки. 71-річна потерпіла звернулася в поліцію за фату зникнення її фінансових накопичень. Вона виявила пропажу і не змогла повірити в цю, так як завжди закривала будинок. Про це йдеться в повідомленні у Відділенні поліції Борщівського району.

Жінка зазначила, що пропала досить велика сума – 135 тисяч гривень та 100 доларів США. Правоохоронці почали розслідування і виявили, що 20-річний житель цього ж села бував у будинку потерпілої. Далі з'ясувалося, що він працював під час перекриття покрівлі будинку і бачив, як господиня з горища забрала банку з цінностями. Він простежив, куди вона сховала її.

Так як він працював у будинку кілька днів, то знав, де вона ховає ключ, коли йде. Через кілька днів після закінчення робіт він повернувся, відчинив двері і взяв те, що хотів. Щоб господиня нічого не запідозрила, він закрив двері і ключ поклав на місце.

Правоохоронці з'ясували, що молодик встиг витратити тільки 10 тисяч з вкраденої суми. Йому прийде повернути все вкрадене і понести покарання за рішенням суду.

Варто нагадати, що на Франківщині банда ромської національності поплатилася за нахабне злодійство. поліція затримала серійного злодійок, які не раз залазили в квартири городян і виносили всі цінності. правоохоронці розшукали зловмисниць.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині знайшли крадія в хустинці. Пенсіонерка занадилася регулярно тягати з магазину одяг, аксесуари і навіть сумочки з взуттям. її спіймали завдяки камерам відеоспостереження і регулярної зникнення речей.

Знай повідомляв, що злодій-рецидивіст потрапив на дрібній крадіжці в магазині. Він вирішив вкрасти гігієнічні засоби, але втекти з викраденим не вийшло.