Тернопільський музикант Trach випустив нову композицію «Звуки». Сам виконавець прокоментував її, як спосіб відродження в музиці. Про це він розповів регіональним ЗМІ.

Trach розповів, що нова композиція – це погляд на музику після певної перерви. І неважливо, з якої причини був цей перерва, це новий погляд, зовсім несподіваний. Також він зазначив, що це новий шлях, який він знайшов після того, як збився з уторованого шляху.

Співак розповів, що його нова композиція – це все найкраще, що він накопичив у собі. Щоб почути ці звуки потрібно лише прислухатися до самого себе і почути музику.

Варто відзначити, що українська естрада розвивається. На горизонті з'являються, як серйозні виконавці, так і послідовники народних і етнічних мотивів. Однією з них є Баба Доцька. Співачка з Прикарпаття здивувала всю країну своїм виконанням народних пісень і рімейків на популярні хіти. В черговий раз Баба Доцька і Любомир Згурський показали справжню прикарпатську весілля та заспівали пісню "Вісіліє". У кліпі знайшли відображення традиції і цікаві деталі весілля, які давно забуті у великих містах.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Знай розповідав про те, як музикант з Франківщини зачарував усіх піснею про батьків. Чоловік народився у селі, навчався в Калуші на духовому відділі. Мирослав Капущак написав багато пісень, але одна з них стала улюбленою для його слухачів.

Нещодавно Знай передавав, що група MOZGI випустила бэнгер Chica Bamboni. У соцмережі TikTok танець під цю пісню повторили українські зірки, і рядові користувачі. Відео зібрало 8 мільйонів переглядів.