У Тернополі в поліцію звернулася літня жінка. Вона попросила розшукати її подругу 1937 року народження. Заявниця розповіла, що подруга не виходить на зв'язок і вона не бачила її повернення додому.

Пошуками тернополянки зайнялися поліцейські територіального підрозділу у складі карного розшуку, дільничних офіцерів і кінологів. Старший оперуповноважений Тернопільського відділу поліції Іван Касараба розповів, що жінку знайшли у понеділок, 27 липня. В першу чергу поліцейські встановили зв'язок з її мобільним телефоном. Так виявили, де знаходиться сумка з речами. Вона була на звалищі біля об'їзної дороги обласного центру.

Зникла пенсіонерка була недалеко від цього місця. Жінку знайшли у рові. Вона лежала і стогнала. Пенсіонерка не змогла розповісти, як туди потрапила. До місця знаходження пенсіонерки викликали швидку. Медики госпіталізували жінку і зараз їй нічого не загрожує.

Варто нагадати, що Знай розповідав про зниклої українці в Польщі. Її подруга розповіла, що її виселили з мотелю, в якому вона проживала і більше жінку ніхто не бачив. Під час пошуків зниклої її подруга звернулася в соцмережі. Там вона розмістила оголошення українською і польською мовами про необхідність допомогти усіх, хто бачив зниклу українку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Знай повідомляв, що на Львівщині пропала сива пенсіонерка з рудим песиком. Вона має проблеми з пам'яттю, тому могла забути, де живе.

Нещодавно Знай передавав, що на Івано-Франківщині розшукують чоловіка середніх років. Він поїхав з дому в сусіднє місто 21 липня і пропав.