З 1 вересня діти підуть до школи, а у батьків вже болять голови, де і за скільки придбати портфелі, зошити та ручки. Кореспонденти Файного міста з'ясували, у скільки обійдеться рюкзак або сумка для школяра в 2020 році.

На одному з ринків Чернівців пропонують різні види шкільних сумок і портфелів. Ціна їх коливається від 320 гривень до 850 гривень. Вартість залежить від величини вироби і від наявності ортопедичних жорстких вкладок на задній частині.

У продажу мають яскраві вироби для учнів молодших класів. На таких рюкзаках зображені герої мультфільмів і казок. Для дітей старшої школи вже пропонуються більш стримані кольори або стильні малюнки.

Сумки та портфелі на тернопільському ринку: вартість та правила вибору

Сумки та портфелі на тернопільському ринку: вартість та правила вибору

Geplaatst door Файне місто op Dinsdag 28 juli 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того, є сумки з довгим ремінцем, який одягається через плече. Їх цінова категорія більш доступна – 260-550 гривень. В даній категорії представлені моделі з яскравими малюнками і більш стримані моделі.

Варто відзначити, що навчання в школах і дитячих садах змінилося під час пандемії. Весь світ переглянув правила перебування дітей у навчальних закладах. В Україні також нещодавно стало відомо, як будуть вчитися діти з 1 вересня.

Нагадаємо, Знай писав, що в Чернівцях відкриваються дитячі садки. Міська влада розробила правила і збирається ввести обмеження для дітей і дорослих. Батьків відправлять за довідками, а дітям і вихователям доведеться тримати дистанцію і міряти температуру.

Знай повідомляв, що в Хмельницькій області влада прийняла рішення не відкривати дитячі літні табори. При цьому карантин у регіоні пом'якшують.

Нещодавно Знай розповідав, яким може бути навчання в школах України під час епідемії.