Як відомо, Україна перейшла до нової форми адаптивного карантину. Тепер країна ділиться на 4 зони - червону, помаранчеву, жовту і зелену. У червоній зоні буде найбільш жорсткий карантин і туди не ходитимуть потяги, автобуси, а в містах припинять роботу всі навчальні та розважальні заклади.

На даний момент відомо, що Укрзалізниця припинила продаж квитків на поїзди до Тернополя і Луцька. Також було вирішено закрити і рейси в зворотному напрямку. Такі рішення були прийняті відповідно до рішень комісії ТЕБ та НС в цих регіонах. Протоколи були отримані транспортним гігантом ще 31 липня.

Після отримання протоколів співробітники Укрзалізниці провели всі необхідні заходи для блокування продажу квитків онлайн і в касах залізничних вокзалів. Потяги припинили рух вже з 3 серпня, як і було обумовлено в протоколах.

Обмеження діє для поїздів: №41 / 42 Дніпро-Трускaвець, №98 / 97 Ковель-Київ, №88 / 87 Ковель-Новоолексіівкa, №12 / 11 Одесa-Львів, №81 / 82 Київ-Ужгород, №49 / 50 Київ -Трускaвець, №136 / 135 Чернівці-Одесa, №108 / 107 Одесa-Ужгород, №110 / 109 Львів-Херсон, №86 / 85 Львів-Новоолексіівкa, №715 / 716 Київ-Львів.

Всі, хто планував поїздку в Тернопіль і Луцьк в Укразалізниці запропонували компенсувати витрати на купівлю квитків в розмірі 100%.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що Укрзалізниця попередила, що з 3 серпня припинить рух позедов в регіони, які потраплять в червону зону карантину.

Також Знай повідомляв, що тернополяни підняли бунт в поїзді і зажадали зупинити склад в Тернополі вже після введення нового карантину.

Нещодавно Знай передавав, що Укрзалізниця потрапила в скандал через зґвалтування і побиття жінки в поїзді.