У Тернополі Госпродпотребслужба перевірила салони краси і перукарні на предмет дотримання карантинних обмежень. Перевірки проводилися впродовж тижня. Співробітники відомства розповіли, які закладу вони перевіряв, а також відзначили найбільш часті порушення.

Під час рейдів перевірили 152 заклад громадського харчування. У 30 з них виявили порушення, склали 8 протоколів і 25 приписів. Також були перевірені 197 магазинів, які торгують продовольчими товарами. У 70 магазинах виявлені порушення – склали 32 протоколи і 61 припис.

Крім того, перевіряючі оглянули 145 об'єктів, що торгують непродовольчими товарами. В 30 магазинах були виявлені порушення, за результатами перевірок на порушників склали протоколи і приписи.

Також співробітники Госпродпотребслужбы перевірили салони краси і перукарні. Вони побували в 58 об'єктах, у 27 виявили порушення. За результатами перевірок було складено 16 протоколів і 25 приписів.

Перед цим у період з 27 липня по 3 серпня були перевірені ринки – 7 продовольчих ринків. На всіх об'єктів знайшли порушення карантинних вимог і склали протоколи.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Варто нагадати, що з 1 серпня Тернопіль потрапив у так звану червону зону з карантину. У зв'язку з цим в місті має зупинитися громадський транспорт і закрити навчальні та розважальні заклади. Укрзалізниця першою відреагувала на таке і припинила рух поїздів.

Знай повідомляв, що мер Тернополя Сергій Надал записав відеозвернення, в якому висловив незгоду з блокадою міста і погрожував масовими протестами.

Нещодавно Знай передавав, що в потязі Херсон-Тернопіль розлючені пасажири влаштували бунт і зажадали зупинити поїзд на міському вокзалі.