У Тернопільській області з'явився ще один мільйонер. Це вже другий щасливчик, який озолотився за останній час. Розіграш відбувся 2 серпня, а виграшним виявився квиток № 0125247.

Сам факт виграшу 1 мільйона гривень є яскравою подією, але ще яскравіше його робить той факт, що тиждень тому мільйонером став житель міста Теребовль. На цей раз виграш дістався жителю Кременця.

Він придбав квиток буквально за день до розіграшу в магазині, який знаходиться на вулиці Шевченка, 59. Вартість квитка становила 30 гривень. На загальному лічильнику українців, яким пощастило виграти від мільйона гривень і більше, він став уже 365-м за всю історію лотереї.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.», який є організатором лотереї, вже привітав щасливчика і запропонував звернутися на гарячу лінію, щоб отримати точні інструкції по отриманню виграшу.

Варто нагадати, що Знай повідомляв про виграш 1 мільйона гривень жителем Тернопільщини. Щасливчика можна привітати з великим виграшем. Він купив квиток з номером 0088471. Однак невідомо, як довго людина купувала ці квитки і вгадував цифри в них.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай писав, що двоє громадян США розбагатіли через власну домовленості. Вся справа в тому, що вони домовилися, що якщо хтось виграє в лотерею, то гроші розділять навпіл. Удача посміхнулася через 28 років після укладення парі.

Нещодавно Знай передавав, що житель Канади в свої 82 роки розбагатів через помилку касира, який надрукував квиток від іншої лотереї. В результаті дідусь отримав мільйон канадських доларів.