Тернопіль увійшов в так звану червону зону. У місті цьому, м'яко кажучи, не дуже зраділи всі починаючи від городян і закінчуючи депутатами і мером. В останні дні Сергій Надал і депутати міськради кілька разів заявили, що не збираються підкоряться і вводити обмеження.

Журналісти телеканалу TV-4 розпитали жителів міста про введення обмежень і отримали чесні відповіді. Вони звернулися з питанням про те, що думають тернополяни про введення карантину. Більшість городян відреагували негативно і були проти рішення МОЗ і Кабміну.

Вони виступили на стороні міського голови Сергія Надала. Деякі згадали Київ, де ситуація із захворюваністю на коронавірусів гірше, ніж в Тернополі, але ніхто не відносить місто в червону зону.

Також тернополяни висловилися про те, що їх місто стоїть на 6 або 7 місці в списку українських міст щодо поширення інфекції, але інші міста не стали червоною зоною.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Були й ті, хто висловився за введення карантину, але тільки за умови наявності великої кількості хворих. Також тернополяни заявили, що карантин вводитися не буде, якщо всі будуть більш відповідально ставитися до вимог і носити маски та рукавички.

Варто нагадати, що в Тернополі і Луцьку місцева влада відмовилася дотримуватися обмеження карантину і висловилися проти віднесення їх міст в червону зону. Сергій Надал зазначив, що Тернопіль не піде на карантин, поки в Києві будуть працювати ресторани депутатів.

Також Знай передавав, що в Тернополі Госпродспожівслужба перевірила роботу салонів краси під час карантину.

Нещодавно Знай передавав, що Укрзалізниця припинила продаж квитків до Луцька і Тернополя з-за карантину.