Українська модель Дарина Кириленко постраждала під час відпочинку в Туреччині. Дівчина розповіла на своїй сторінці в Instagram, що на одному з пляжів на неї та її друзів напали охоронці території одного з готелів і сильно побили.

Дар'я Кирилюк написала, що не збирається мовчати і розповість все, як було. Вона зазначила, що рани і травми отримала після того, як служба безпеки пляжу Момо (Чешме, Туреччина). Охоронці били чотирьох дівчат по обличчю. Також вони били і молодих людей, які супроводжували дівчат. Також Кириленко зазначила, що не можна закривати очі на те, що трапилося.

На пост дівчини відреагували в МВС. Заступник міністр Антон Геращенко зустрівся з заступником посла Туреччини в Україні пані Букет Кабакджи. Він зазначив, що передав звернення з приводу побиття українських громадян в Туреччині. Також Геращенко сказав, що в Туреччині повинні провести прозоре та чесне розслідування, щоб покарати винних у цьому інциденті.

Українську модель побили в Туреччині Фото: скріншот

Варто нагадати, що Дарья Кирилюк кілька днів тому опублікувала на своїй сторінці в соцмережі пост, в якому розповіла, що її та її друзів побили на пляжі. Вона заявила, що це насильство проти жінок та має бути розслідувано. Однак Дар'я досі не розкрила причин бійки і побиття. При цьому на її пости в мережі відреагувала адміністрація пляжу Момо на своєму сайті і заявила, що охоронці намагалися розняти забіяк людей, а не били. Після цього Кирилюк зажадала записи з відеокамер.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Знай повідомляв, що до Туреччини доставили тіла двох студенток, загиблих в Україні. Дівчата померли в результаті ножових поранень 31 грудня 2019 року в Харкові. Дівчатам перерізали горло, в квартирі включили всі конфорки, а двері замкнули зовні. Сусіди квартири, де туркені знімали житло розповіли, що вони жили тихо і ніколи не було конфліктів або шуму.

Нещодавно Знай передавав, що жертви сексуального рабства розповіли свої історії.