На Тернопільщині досі продають товари, вироблені в Росії. При цьому в країні вже 6 років, як перестали купувати продукти харчування та інші товари, які були зроблені в країні-агресора. Незважаючи на військові дії на Донбасі в магазинах можна придбати російські товари. Один з таких випадків був зафіксований у Шумську Тернопільської області.

Користувачі соцмережі показали, що в магазинах міста з'явилися скляні чашки, які були зроблені в Росії. У пості обурений покупець зазначив, що на 7 році війни з Росією ми продовжуємо збагачувати країну-агресора. Крім того, користувач висловився і про недавнє виборі українців на президентських виборах, зробивши висновок, що така країна приречена на рабство.

На Тернопільщині виявили російські товари Фото: скріншот

Варто нагадати, що товари з країни-агресора трапляються на прилавках магазинів і ринків досить часто. У Миколаєві нещодавно знайшли футболку з написом "Росія. Вічно вірний". Покупці, котрі помітили такий товар, звернулися до продавця і обурилися. Однак продавець не бачила нічого поганого в наявності такої футболки на прилавку. Вона навіть заявила, що вона нікого не вбивала і у неї немає ніякої війни. Як вирішилася ситуація, можна прочитати в матеріалі.

Також Знай повідомляв, що велику і тепер уже скандально відому торгову мережу Епіцентр запідозрили в торгівлі російськими товарами. Журналісти провели розслідування і з'ясували, звідки ростуть ноги. Як виявилося, Епіцентр може ще і занижувати податки, працюючи через фірму-прокладку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що товари з Росії з'явилися навіть в українській армії. В одній з військових частин знайшли електричні кип'ятильники, які були зроблені в країні-агресора.