На Тернопільщині нещодавно розігралася сімейна драма, в якій розбилося жіноче щастя і мрії мати онуків. Віра раділа, що кожен новий день наближає день весілля її єдиного сина. Вона працювала в Італії вже 10 років, у неї в цій країні з'явилися подруги і навіть роботодавці стали близькою сім'єю.

Віра з нетерпінням чекала, коли повернеться в Україну і потрапить на весілля сина, побачить свого чоловіка. Вона протягом 10 років пересилала їм посилки і переклади, а чоловік з сином раділи подарункам від мами. Коли Віра приїжджала додому, то чоловік і син робили все, щоб вона відпочила.

Часом жінка хотіла все кинути і полетіти додому, щоб бути ближче до сім'ї, але постійне «треба» перемагало. Незабаром настав день повернення додому, а потім і весілля рідного сина. Однак подруга розкрила очі вірі, реальність виявилася страшною.

У день весілля, коли зібралися всі гості і молодята. Подруга Слава запитала у віри, чи знає вона про те, що відбувається під її носом. Віра дивувалася, що відбувається, а Слава повідала гірку правду – чоловік завів коханку, яка народила йому двох дочок, а син знав про це і мовчав. Причина виявилася банально простою-вони звикли до хорошого життя і вірних подарунків з Італії. Найболючішим було розуміння, що гроші, які вона заробляла з таким трудом витрачалися на коханку і її дітей.

Багатогранні почуття обпалював віру, і вона зважилася на жорсткий, але єдино вірний крок. Жінка взяла слово і привітала сина з одруженням, зазначивши, що він тепер вступив на доріжку самостійного життя, і може по ній спокійно йти. Також вона звернулася і до чоловіка, зазначивши, що він молодець, гав не ловив, поки її не було, а зачав дітей з іншого. Вона побажала їм щастя і успіхів у вихованні дочок також Віра повідомила, що повертається до Італії, де її поважають і люблять. Після цього жінка вийшла із залу і пішла. Чоловік і син намагалися наздогнати її і виправдатися, просили вибачення, але глибока рана в серці зробила все за віру.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що заробітчанка розповіла про свою втрату і про те, як знайшла кохання.

Також Знай писав, що українця затримали в Польщі за неадекватну поведінку.

Нещодавно Знай передавав, що заробітчани штовхаються в чергах на кордоні з Угорщиною.