З життя пішла завідуюча Тернопільського педіатричного відділення №2 Ганна Кабакова. Повідомлення про смерть медика оприлюднила адміністрація Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні.

У повідомленні йдеться, що жінка померла несподівано для своїх колег. Про неї відгукуються, як про добру і чуйну людину, про мудрого наставника і кажуть, що вона завжди була прийти на допомогу.

Анна Кабакова досягла кар'єрних висот завдяки своїй невтомній роботі і постійному розвитку. Вона отримала наступні звання та регалії-лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, головний експерт з дитячої гастроентерології УОЗ ОДА, член Асоціації дитячих гастроентерологів та нутриціологів України, учасник всеукраїнських та міжнародних конференцій, автор і співавтор багатьох інформаційних листів, наукових статей.

Варто нагадати, що зупинилося серце ветерана АТО і розвідник Олександр Возняк. Ця людина довела свій патріотизм справою. З початком протестів на Майдані Незалежності в Києві він був там і до самого кінця, а з початком російської агресії Олександр відправився на фронт. Він воював з 2014 року і до недавнього часу. Під час боїв за Слов'янськ він ходив у розвідку в тил окупантів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Львові прощаються з відомим бізнесменом і меценатом. Причиною його смерті став коронавірус і ускладнення після нього. В одній з лікарень Львова від коронавірус помер підприємець і меценат Михайло Коропецький. Йому було 62 роки.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині від коронавірусу померла відома журналістка.