На Тернопільщині у місті Чортків невідомі знищили зупинку громадського транспорту. Інцидент стався в ніч з 5 на 6 серпня. Цією справою зайнялися правоохоронці.

Про інцидент йдеться в повідомленні видання Головне. Як з'ясувалося, невідомі спиляли несучі стійки зупинки громадського транспорту. При цьому напівкругла покрівля залишилася лежати на землі. Не чіпали вони і лавку, яка була на зупинці.

Правоохоронці почали розслідування і з'ясували, що зупинку «бачить» камера відеоспостереження, встановлена на найближчому магазині. Тому зловмисників знайдуть швидко.

Варто нагадати, що в Україні багато об'єктів історичної важливості. Архітектурні пам'ятки руйнуються і приходять в запустіння. Сьогодні вони стають пам'ятками байдужості. Серед цих пам'яток Садиба Терещенко, Червоноградський замок, садиба Шарівка та багато інших. Ці замки, палаци і садиби давно ніхто не ремонтував. Початок руйнувань поклала радянська влада, а в сучасній Україні вони виявилися нікому не потрібні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що молодий харків'янин розмалював стіну будівлі в центрі міста. Відео свого діяння він опублікував у соцмережі. Місцеві активісти відшукали молодика і змусили прибрати художества. Він погодився виправити ситуацію.

Нещодавно Знай передавав, що в Луганській області вандали осквернили пам'ятник загиблим військовим під час звільнення Донецької та Луганської областей від російських окупантів. Інцидент стався в Лисичанську в день визволення міста.