На Тернопільщині в Бережанському районі зріє скандал через селянина, який вирішив розширити ділянку на кладовищі. Його односельці обурилися такою поведінкою і навіть написали в соцмережі гнівний пост.

У селі Нараїв Бережанського району назріває конфлікт через те, що їхній сусід почав облаштовувати місце для майбутнього поховання на стежці, якою ходять жителі села на могили.

Олег Паневник написав, що кладовище – це таке ж громадське місце, як і стадіон школи, двір дитячого садка, спортивний майданчик. Однак в селі з'явився чоловік, який в громадському місці, на кладовищі, вирішив побудувати собі могилу на спільній доріжці. Користувач перейнявся тим, як люди будуть проходити до могил.

У коментарях користувачі відзначили, що покійна в Бозі людина в цій могилі була меценатом і помічником у храмі села.

"Там поховали колишнього лісничого Семена (біля сватів і зятя) хориста церкви і залишили місце для жінки тому так і вийшло. Так як він багато допомагав церкві. Так діти хотіли", - додає Ольга Івасиків.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Крім того, в коментарях зазначили, що прохід між огорожею кладовища і могилою є. Також на фото видно, що багато місце залишається за огорожею кладовища, там же йде широка асфальтована дорога.

Нагадавши, Знай писав, що в Африці 99-річна жінка померла двічі і двічі ожила на власному похороні.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі малолітки гуляли на кладовищі і розпивали спиртні напої. Їх батькам доведеться заплатити штрафи.

Нещодавно Знай передавав, що на Дніпропетровщині червоноармієць, загиблий у 1945 році і похований у Німеччині, "повернувся" додому. Його рідним повернули медалі військового-розвідника.