Житель села на Тернопільщині викрав навантажувач і всю ніч катався на ньому. У селі Кривеньке з території місцевого підприємства спеціалізований транспортний засіб взяв чоловік. Він катався на ньому всю ніч, а потім поставив на місце.

Однак провести співробітників підприємства не вийшло. Вони помітили пошкодження на корпусі. Пізніше з'ясувалося, що на територію підприємства проник 17-річний юнак. Він зірвав замок на воротах і взяв навантажувач. Він за кермом навантажувача цілу ніч ганяв вулицями села.

Через нестачу водійського досвіду він наїхав на стовп і огорожу. В результаті зіткнення навантажувач був пошкоджений. На даний момент правоохоронці встановлюють місце знаходження неповнолітнього порушника.

Варто нагадати, що подібних аварій відбувається багато. Молодь викрадає автомобілі, катається на них, а потім кидає десь, в гіршому випадку вони спалюють машини. У ще гірших випадках викрадачі гинуть в аваріях.

Так у Запоріжжі сталася подібна подія. Там молодий чоловік зі своїм другом викрали автомобіль і потрапили в аварію. В результаті ДТП пасажир загинув на місці, а машина перетворилася на купу металу. Причиною стала паніка водія через патрульних на дорозі. Водій вивернув кермо і вилетів з дороги. Машина перекинулася, а водій отримав лише забої, чого не можна сказати про пасажира. Правоохоронці з'ясували, що водій був під дією наркотиків.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Ужгороді автомобіль потрапив в аварію і влетів у сміттєві баки.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі чоловік втерся в довіру до підлітка, щоб вкрасти велосипед.