До чергової частини Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера служби надзвичайних ситуацій. В повідомленні йшлося про те, що по вулиці Подільській біля гаражного кооперативу знайдено пакет з банками ртуті. Про це повідомили у поліції області.

Небезпечний хімічний елемент виявив житель Березовиці, котрий проходив вулицею і побачив пакет з п’ятьма запломбованими пляшками.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські забезпечили охорону місця знахідки.

Загальна маса небезпечної знахідки – 18 кілограмів. Рятувальники вилучили ртуть для подальшої утилізації.

Поліцейські здійснюють перевірку та встановлюють особу, яка залишила небезпечний метал у легкодоступному місці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Тернопіль пішов під воду після чергової зливи. Наслідки стихії городяни зняв на відео та фото. Більшість вулиць опинилися у воді, також затопило парки. Тернополяни показали в мережі, на що перетворилися нові біотулети і бруківка в парку Національного Відродження.

Користувачі відзначили, що такий результат був очікуємо, так як зробили все, а про водовідведення забули. Тому опади будуть регулярно затоплювати цю зону. Також користувачі заявили, що там є труба для відведення опадів, але її ніхто ніколи не чистив.

При цьому синоптики обіцяють тернополянам чергове випробування стихіями та дощами.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Тернополяни "відремонтували" дорогу фанеркою і похвалилися результатом - "Супернові технології"

Також портал «Знай.uа» писав, що Дійшло й до України: у шестирічної дитини вперше виявили рідкісне захворювання

Також портал «Знай.uа» писав, що Конкурентка Лукашенка Тихановська у "вигнанні "звернулася до білорусів і попросила "не протестувати": на відео помітили дивні речі