Правоохоронці прокоментували факт смерті 65-річного чоловіка у Петриківському будинку для літніх людей.

11 серпня до поліцейських надійшло повідомлення директора Петриківського геріатричного пансіонату, що на території закладу на огорожі виявлено тіло 65-річного підопічного. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Був проведений огляд, під час якого слідів насильницької смерті та тілесних ушкоджень не було виявлено. Це підтвердила і судово-медична експертиза. Також стало відомо, що ПЛР-тест, відібраний у чоловіка був негативним ще за життя.

Як розсказав директор пансіонату, померлий порушував умови внутрішнього розпорядку і періодично самовільно покидав територію геріатричного закладу.

При житті хворів серцево-судинними захворюваннями.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 115 ККУ за поміткою природна смерть.

Нагадаємо, у Петриківському геріатричному пансіонаті, де виявили спалах коронавірусу, на сьогодні, 13 серпня, підтверджено 64 випадки COVID-19, повідомили "Еспресо.Захід" в епідвідділі ДУ "Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України".

Серед виявлених хворих 18 – працівники закладу, решта – підопічні. Усі вони перебувають під медичним спостереженням, на амбулаторному лікуванні. Двох людей із закладу госпіталізували, проте не через коронавірусну інфекцію. З приводу основного захворювання госпіталізували чоловіка, а його дружина поїхала в лікарню разом із ним.

Летальних випадків унаслідок COVID-1 у геріатричному центрі не зафіксовано.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Буковині дворічний малюк підняв на вуха копів і односельців - "Пішов гуляти в ліс"

Також портал «Знай.uа» писав, що "Останній з могикан карпатського хутора" - на Тернопільщині відшукали щасливого відлюдника

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Тернополем безслідно зник хлопець у бейсболці - сів у таксі і…