Під Тернополем бізнесмен взявся за розвиток кінного туризму. Уродженець Кременця Андрій Біндас розробляє план з відродження кінного туризму на Тернопільщині. У його плани входить створити кінний клуб. Один з меценатів вже передавав бізнесменові кілька коней породи для верхової їзди.

Зараз ентузіаст об'їжджає і готує тварин. Цю роботу він робить не один, а з соратниками. Коней тренують і вчать, щоб вони були спокійними, коли наїзник знаходиться в сідлі. Після цього Андрій Біндас планує відродити Кінний туризм у Кременецькому районі, на Галичині та на Волині.

Для досягнення таких висот команда не тільки готує тварин, а й розробляє маршрути, щоб туристи могли насолодитися всією пишністю природи. Враховується і необхідність відпочинку, тому на шляху будуть розташовуватися ферми і будинки відпочинку, які працюють у сфері «зеленого туризму».

Туризм-це не єдина мрія бізнесмена. Він хоче створити центр іпотерапії, де займатимуться реабілітацією учасників війни на Донбасі та дітей, які потребують такої реабілітації. У планах ще й пластування з вихованцями Кременецької Станиці та з іншими юними патріотами України.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що куди можна відправитися, щоб скоротати з користю тривалі вихідні. У списку дуже багато мальовничих місць-озеро Синевир в Карпатах, озеро Світязь, Шацькі озера та багато інших природних красот України.

Також Знай повідомляв, що замість закордонних пляжів українці зможуть насолодитися природними красотами і смачними традиційними стравами нашої країни у Ворохті, Скадовську, Бакоті.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі показали красу Карпат і селища Яремче з висоти пташиного польоту.