Під Тернополем Китайський вірус виявили у безлічі літніх людей, які живуть в пансіонаті. Про це розповіли у виданні "За Збручем"посилаючись на заяву епідеміолога обласного лабораторного центру Світлани Маціпури.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в Петриківському геріатричному пансіонаті підтвердили коронавірус у 64 осіб. Всього в установі проживає 160 осіб.

Спалах захворювання виявили 10 серпня. З того моменту установа була ізольована, а біля нього був розміщений поліцейський пост.

"Петриківський пансіонат в області один. Протягом чотирнадцяти днів він буде перебувати на ізоляції. Тобто його працівники не покинуть заклад. Вони забезпечені всіма необхідними засобами індивідуального захисту. Але це не означає, що люди будуть перебувати постійно в кімнатах, по території вони можуть ходити, але межі закладу вони не залишають" - додав глава Департаменту соціального захисту населення в Тернопільській області Боярський.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Петриківський пансіонат, фото: За Збручем

З початку епідемії пансіонат був на карантині і до нього не приймали нових постояльців. У зв'язку з цим епідеміологи вважають, що вірус міг потрапити всередину через співробітників установи. Однак остаточні результати будуть відомі після закінчення розслідування.

Варто зазначити, що нещодавно біля пансіонату виявили тіло 65-річного чоловіка, який намагався покинути територію установи. Чиновники намагалися приховати факт даної трагедії, проте в поліції підтвердили, що дійсно 11 серпня було знайдено тіло на огорожі.

поліція біля Петриківського пансіонату, фото: поліція Тернопільської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у МОЗ розповіли про правила відвідування кафе і ресторанів

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни за добу встановили ковідний "рекорд"

Також, "Знай.uа" писав, що лікарі шокували правдою про поширення коронавірусу

https://www.youtube.com/watch?v=jqQam3cOxhI