На Тернопільщині розшукали раніше зниклу дівчину-підлітка Ірину Дзедзюх. Вона пропала 6 серпня ввечері. Тільки 12 серпня батько звернувся в поліцію із заявою про зникнення дитини. Пошуки 15-річної Ірини велися дві доби.

Поліція та небайдужі жителі села Котузів вийшли на пошуки дитини. Вони прочесали і оглянули всі будівлі та околиці села. В результаті дівчину знайшли в одному з покинутих будівель. Вона жива і здорова.

Правоохоронці також з'ясували, що Ірину батько виховує самостійно вже кілька років, так як її мати померла. На пошуки дитини був орієнтований весь особовий склад поліції Теребовлянського району. Також на допомогу прийшли представники ювенальної превенції та правоохоронці з обласного управління. Повідомлення про зникнення дівчини були розміщені в засобах масової інформації та в соціальних мережах. Небайдужими до проблеми виявилися і жителі села Котузів. Вони брали безпосередню участь у пошуках Ірини.

знайшлася дівчина, зникла 6 серпня Фото: Нацполіція

Дитину знайшли цілою і неушкодженою, зараз Ірина проходить заняття з психологами і спілкується з соціальними працівницями.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що пропала Ірина Дзедзюх з села Котузів. Правоохоронці Теребовлянського району кинули всі сили на пошуки неповнолітньої.

Також Знай повідомляв, що поліція розшукує пенсіонера, але не тому що він пропав, а тому, що він став свідком злочину. Правоохоронці попросили відгукнутися чоловіка і розповісти все, що він бачив.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині зник молодий хлопець, який їхав в Івано-Франківську область на таксі.