У Тернополі мешканці будинку на вулиці Данила Галицького, 18 б'ють на сполох. У них відібрали приміщення, за яке вони платили гроші при будівництві будинку. Тепер тут клуб, Нічні дебоші, сміття і п'янки. Про ситуацію розповів голова Тернопільської обласної організації Політичної партії" Громадянський рух "Хвиля »" Олексій Станько.

Він зазначив, що приміщення було побудовано разом з будинком, на будівництво жителі виділяли кошти, тому будинок кооперативний. Цим приміщенням користувалися мешканці будинку багато років. Зараз тут працює незрозумілий заклад, а в нічний час п'янки і дебоші.

Незважаючи на складнощі люди не залишають надій повернути собі напівпідвальне приміщення. Мешканка будинку Віра Мирославівна розповіла, що при будівництві цього приміщення не планували, але під час робіт щось змінилося і з'явилося напівпідвальне приміщення. За нього з квартири платили по 200 радянських рублів. Вона також зазначила, що це приміщення було у власності мешканців будинку. Там відзначали свята, гуляли хрестини та інші урочисті заходи.

Міська влада Тернополя ігнорує всі звернення громадян. Ні мер, ні чиновники не дають будь-яких коментарів або рекомендацій. Навіть обслуговуюча організація теж відмовчується. Станько висловив упевненість, що спільними зусиллями вдасться виселити неприємних «сусідів» і повернути приміщення їх законним власникам.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Запоріжжі мешканці будинку виступили проти роботи м'ясного магазину на 1 поверсі.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині діти вийшли на прибирання сміття, залишеного дорослими.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі жителі однієї з вулиць міста вийшли на протести і вимагають провести каналізацію.