Мешканка Тернопільщини віддала шахраям усі свої накопичення-70 тисяч гривень. Жінка з Теребовлянського району вирішила купити машину подешевшці і три рази перераховувала гроші підприємцю, який обіцяв пригнати авто з закордону. Протягом тижня вона перерахувала зазначену суму без документального підтвердження угоди.

Жертва шахрая розповіла, що спочатку вона перерахувала 13 тисяч гривень в якості авансу, а потім її попросили перевести 10 тисяч гривень в оплату оформлення документів. А потім вона перерахувала залишок суми близько 45 тисяч гривень на підставі запевнень, що машину вже завтра приженуть. Однак шахраї більше їй не дзвонили і машини вона не отримала.

Після цього жінка звернулася в поліцію. Після цього правоохоронці внесли відомості про правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві шахраї обдурили пенсіонерку і отримали від неї 10 тисяч гривень. У квартиру до пенсіонерки прийшли дві людини, які представилися співробітниками соціальної служби. Вони змогли їй впарити посуд за 10 тисяч гривень і прихопили золотий ланцюжок бабусі.

Також Знай повідомляв, що у Хмельницькому касир супермаркету попався на афері. Він знімав з карт клієнтів гроші, кидаючи карти на підлогу. У цій справі йому допомагало спеціальне зчитувальний пристрій. Касир зміг підробити банківські картки і зняти з них всі кошти.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що під Одесою поліція затримала небезпечну банду. 12 серпня, затримали ще двох учасників злочинного угруповання, яке займалося викраденням людей, вимаганням і крадіжками під керівництвом "злодія в законі" Надіра Саліфова – відомого як "Лоту Гулі".