У геріатричному пансіонаті в Тернопільській області нещодавно загинув постоялець. Тіло 65-річного чоловіка виявили висить на паркані. Правоохоронці не виявили слідів насильства, а сьогодні стали відомі причини смерті чоловіка.

Чоловік пішов з життя без сторонньої допомоги. На його тілі судмедексперти не виявили ознак насильства, ударів або порізів. Про це повідомили в Нацполіції Тернопільської області.

У поліцію надійшла інформація про смерть чоловіка в Петриківському геріатричному пансіонаті кілька днів тому. Тіло було виявлено на паркані установи. На місце була направлена слідчо-оперативна група. Під час проведення поверхневого огляду тіла померлого не було виявлено слідів насильства. Це підтвердила і судово-медична експертиза.

Також стало відомо, що пенсіонерам геріатричного пансіонату робили ПЛР-тести на наявність коронавірусу. Його тест виявився негативним.

"За словами директора пансіонату, померлий періодично самовільно залишав територію геріатричного закладу, порушуючи умови внутрішнього розпорядку. За життя хворів на серцево-судинні захворювання"- повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Правоохоронці продовжують розслідування за даним фактом.

Нагадавши, Знай у Петриківському пансіонаті, де живуть пенсіонери, виявили спалах коронавірусу. На даний момент захворіли 64 людини. В установі проживає всього 160 осіб.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі пенсіонер випав з балкона і загинув. При цьому вдома була його колишня дружина, яка допомагала йому по господарству.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині знайшлася зникла дівчина-підліток. Її виявили в заброженій будівлі рідного села.