У Тернополі мешканці багатоповерхівки зробили все від них залежне, щоб зловити зловмисника. Вони заблокували навіть вхід в підвал і викликали поліцію. Про це пише 0352.

У багатоповерховий будинок на вулиці Карпенка пробрався грабіжник. Жителі вирішили не дати йому піти. Про подробиці інциденту розповів Андрій Шкупа на своїй сторінці в Facebook.

Чоловік розповів, що вранці потрібно було їхати на роботу і у справах, але плани змінилися, як тільки він побачив три поліцейських машини і сусідів. Він підійшов і з'ясувалося, що вранці рано біля під'їздів крутився незнайомець. Люди спустилися в підвал і побачили, що там зламані всі замки.

Жителі вийшли з квартир і заблокували всі входи і виходи з підвалу, а потім викликали поліцію. Кілька разів жителі і поліцейські обійшли всі підвальні приміщення в будинку, але зловмисника так і не виявили.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

У коментарях до посту користувачі пожартували, що грабіжник міг знайти консервацію. Вони припустили, що через тиждень грабіжника буде не впізнати.

Нагадавши, Знай писав, що у Кам'янському Дніпропетровської області помітили двох чоловіків, які обкрадають пасажирів маршрутоК. цього разу ці чоловіки пограбували дитину. Очевидці події, двоє чоловіків імовірно витягли у дитини в маршрутці мобільний телефон.

Також Знай повідомляв, що в мережі покзаалі, як поліцейські використовують службове авто для доставки пасажирів. У службову машину сідає сім'я з дитиною і речами.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві поліцейські затримали активістів, які ловили грабіжників на залізничному вокзалі.