У Тернополі розгорівся скандал. Один з ресторанів міста видав клієнту чек, в якому його закликали не розлучатися з дружиною. Це обурило клієнта і він виклав фото в мережу.

Таким чеком зганьбилася "Самогонна ресторація" у Тернополі. Заклад громадського харчування видав чек з фразою-закликом не розлучатися з дружиною, якщо вона не вміє готувати, а приходити в ресторан і замовляти страви. Вони також запропонували залишити жінку для краси.

Дана фраза викликала бурю обурення. Потім з'ясувалося, що така фраза колись красувалася на чеках німецького пабу, а Тернопільський ресторан її просто вкрав і використовував у власних інтересах.

На таке зауваження і обурення користувачів ресторан поки ніяк не відреагував.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

“Не розлучайтесь, якщо ваша жінка не вміє готувати. Їжте у нас, а жінку залиште для краси", написано на чеках досі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Дніпрі в супермаркеті відмовилися обслуговувати дівчинку-підлітка тому, що їй 12 років. Таку історію розповіла мешканка цього міста. при цьому навіть в найжорсткіший карантин вони пускали і обслуговували дітей. Цього разу дитина не змогла купити печиво і сік.

Також Знай повідомляв, що касир у супермаркеті грабував покупців на їхніх же очах. У Хмельницькому судитимуть касира супермаркету, який за допомогою спеціального зчитувача банківських карт зміг вкрасти у покупців понад 30 тисяч гривень.

Нещодавно Знай передавав, що в одному з харківських супермаркетів маленька дівчинка смачно виматерилася, коли їй відмовилися купувати смаколики. Дитина, зокрема, хотів пити і лаявся на те, що йому відмовили в покупці пляшки води.