Човники з перцю, фаршировані м'ясом, рисом і сиром – це дійсно ніжне і корисне блюдо. На його приготування витрачається мінімум часу, тому навіть ввечері після роботи можна швидко створити кулінарний шедевр.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт
- болгарський перець-3 штуки;
- м'ясний фарш-250 грам;
- круглий рис-60 грам;
- помідори-3 штуки;
- твердий сир-60 грам;
- рослинна олія-40 грам;
- сметана-100 грам;
- петрушка-дві гілочки;
- перець - за смаком;
- сіль - за смаком.
Спосіб приготування
Спочатку потрібно відварити рис в підсоленій воді. Далі потрібно натерти на тертці помідори. Для зручності З можна бланшувати, очистити від скоринки і зеленої «попки», а потім подрібнити на блендері.
У миску потрібно викласти заздалегідь підготовлений фарш, рис, подрібнені помідори. В отриману суміш потрібно додати дрібно нарізану петрушку. Готову начинку для перців потрібно посолити за смаком і залишити в мисці.
Тепер можна переходити до підготовки човників. Перець розрізається на навпіл уздовж. З нього виймаються насіння. Усередині перець можна трохи посолити і змастити олією. У утворену човник укладається начинка. Її повинно бути багато-з гіркою. Перед тим, як поставити перець в духовку його посипають тертим сиром. Деякі рекомендують ще й змастити сметаною. Після цього човники ставляться в духовку. Блюдо має випікатися 35-40 хвилин при 180 °С.
Нагадавши, Знай писав, Як приготувати ніжну картоплю за французьким рецептом.
Також Знай, як приготувати солодкий перець з сирною начинкою для літнього перекусу.
Нещодавно Знай розповідав, як приготувати човники з огірків з салатом з тунця.