Тернополянин показав, як лікують людей, які потрапили до лікарні з пневмонією та підозрою на коронавірусну інфекцію. Користувач під ніком Олег Сваровський розповів на своїй сторінці, як його клали в лікарню після діагностики двосторонньої пневмонії.

Його забрала з дому швидка о 22: 30. Чоловік зазначив, що спочатку його возили по лікарнях у Тернополі. Там його відмовилися приймати через пневмонію, прописку в Підволочиську і навіть через карантин. Возили його по лікарнях до 3: 30 ранку. Зрештою привезли в Підволочеськ, де поклали в палату.

Після цього чоловік вранці зняв відео і показав, де він опинився. Обшарпані і потріскані стіни, стара фарба на них, меблі, яка була куплена в 70-80-і роки минулого століття, клейонки на матрацах. На відео видно, що в палаті лінолеум повело в сторони і він пішов хвилями.

Далі Олег показав санвузол в боксі. Там виявилося ще страшніше-обдерта кахельна плитка і сірі цементні стіни, старий унітаз і ванна. Двері з палати виходить у двір.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що в Україні діагностували 1616 нових випадків зараження коронавірусом за останню добу. З початку березня в країні перехворіли цією інфекцією понад 94 тисячі осіб. Серед одужали понад 48 тисяч осіб.

Також Знай повідомляв, що влада чекає і вірить у другу хвилю коронавірусу в Україні. Щоб зупинити поширення хвороби закрили ресторани і кафе.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині ситуація з коронавірусом погіршується.