Два медика з Тернопільщини стали номінантами на здобуття високої професійної нагороди. Лілія Логойда і Пітер Регер отримали медаль святого Пантелеймона за свої досягнення в розвитку медицини.

Лілія Логойда-доцент, доктор фармацевтичних наук, завідувач кафедри фармацевтичної хімії ТНМУ імені І. я. Горбачевського. Пітер Регер-керівник благодійного фонду "гуманітарна допомога міста Білефельд", громадянин Німеччини, якого висунула Тернопільська регіональна рада. Про це йдеться на сайті Тернопільської міської ради.

Лілія Логойда отримала медаль За розробки в сфері медицини. Пітер Регер отримав Орден для іноземних громадян " за особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров'я України».

Нагадавши, Знай писав, що Галина Ковальчук, інфекціоністка Хотинської центральної районної лікарні отримала Медаль Святого Пантелеймона, найпрестижнішу нагороду в медичному середовищі, в номінації «За лікарське мистецтво».

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що медик зі Львівщини отримав високу нагороду і став взірцем милосердя та професіоналізму. 9 серпня, в День святого великомученика і Цілителя Пантелеймона в Києві пройшла урочиста церемонія нагородження серед медичних працівників України. Головним призером став фельдшер медицини невідкладних станів бригади екстреної допомоги підстанції №1 Львівського обласного центру медицини катастроф Андрій Голод.

Нещодавно Знай передавав, що президент Зеленський нагородив медика із Запоріжжя. Головний лікар комунального закладу" Обласний Медичний центр репродукції людини " Запорізької обласної ради Авраменко Наталія Вікоторівна була нагороджена орденом княгині Ольги II ступеня.