У Тернополі спіймали грабіжника, який виносив речі постояльців гуртожитків. Грабіжником виявився 24-річний житель Вінницької області. Про подробиці йдеться в повідомленні управління Нацполіції в Тернопільській області.

Як з'ясувалося в ході розслідування, молодий чоловік підбирав ключі до замків і потрапляв в кімнати без труднощів і шуму. Він забирав з кімнат все, що вважав цінним – техніку, ноутбуки, прикраси та інші речі. Все награбоване він здавав у ломбарди.

Потерпілі оцінювали втрати в різні суми - від 500 гривень до 10 тисяч гривень. На даний момент молодика викрили у скоєнні 5 крадіжок майна з кімнат гуртожитків.

Нагадавши, Знай писав, що в Харкові виявили дивного молодого чоловіка, який ходить по під'їздах житлових будинків, смикає ручки дверей і заглядає в очі на дверях. Крім того, жителі помітили і другого чоловіка, який ходить з першим і займається тим же.

Також Знай писав, що в Дніпрі завдяки злагодженій роботі правоохоронних органів затримали банду, яка обчищала квартири в трьох областях. Вони "гастролювали" по Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях. Поліція затримала трьох чоловіків, які проживали в Дніпрі. У квартири вони потрапляли завдяки підбору ключів і не зламували двері. У деяких випадках вони віджимали вікна. Після цього вони виносили все цінне і ховалися на автомобілі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Броварах жінка пограбувала аптеку. Фармацевт стажувалася в аптеці 2 тижні, але їй не заплатили за цю роботу. В помсту вона вирішила забрати касу.