Киянка розповіла про те, як може змінитися життя, якщо стару маму забрати до себе додому. Ця історія один з можливих сценаріїв розвитку подій, коли дітям доводиться забирати батьків до себе в їх похилому віці.

Дарина забрала маму з села в столичну трикімнатну квартиру, яку вони з чоловіком купили в кредит, щоб вільно розміститися з двома дочками. Жінка порадилася з чоловіком і вони вирішили, що її мамі буде краще жити з ними, а її будинок в селі продати. Вони планували, що після завершення виплати іпотеки вкладуть кошти в покупку ще однієї квартири для мами Дарини.

Жінка забрала маму з села і попередила, що життя в столиці дороге. Вона попередила і про те, що її мамі доведеться вкладати частину своєї пенсії в бюджет сім'ї. Однак її мама образилася. У перший час все йшло добре. Жінка обживалася, діти їй купили одяг і взуття, зробили необхідні обстеження, звозили до лікарів.

Однак далі ситуація стала змінюватися. Жінка стала помічати, що зникають її духи, рахунки за комуналку істотно збільшилися. При цьому мама Дарини Марина Юріївна знала, що у зятя на роботі знизили зарплату, дочка тільки вийшла на роботу і зарплата була невисокою, а за квартиру потрібно було виплачувати іпотеку.

Однак марина Юріївна відмовлялася вкладати хоч частину невеликої пенсії в сімейний бюджет. Пізніше з'ясувалося, що вона швидко зібралася і переїхала до доньки, щоб жити на утриманні дітей. Також жінка заявила «що»все, що моє – моє, все, що твоє – наше".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Після цього жінка задумалася, а чи правильно вона вчинила, забравши маму з села, адже їй не так багато років і вона сама себе обслуговує і не має складних захворювань.