У Тернополі пішов з життя колишній президент футбольного клубу» Нива " Автанділ Мдінарадзе. Причиною його смерті став коронавірус. Сумну новину повідомили 20 серпня в соціальній мережі Facebook.

Підприємець Тарас Демкура написав на своїй сторінці, що йому повідомив головний лікар лікарні №1 у Тернополі про смерть мецената, керівника грузинської діаспори Тернопільщини та бізнесмен Автанділ Мдінарадзе.

Варто відзначити, що коронавірус, за словами міністра Степанова і його заступника Віктора Ляшка поширюється стрімко по нашій країні. За офіційними даними тільки за минулу добу 19 серпня (станом на ранок 20 серпня) були зафіксовані більше двох тисяч заражених. Цей показник став новим рекордом для нашої країни.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові від коронавірусної інфекції та ускладнень помер водій швидкої допомоги. На Львівщині коронавірус забрав життя водія швидкої допомоги, який довгий час рятував людські життя. Сидір Мар'ян протягом 30 років працював водієм на 5-й підстанції Львівської швидкої допомоги.

Також Знай повідомляв, що голова Київської ОДА Володін закликає громадян максимально приділити увагу протиепідемічним заходам та дотриманню карантинних вимог. Голова Київської облдержадміністрації заявив що Україна знаходиться на межі другої хвилі епідемії COVID-19.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові "лабораторія" з виявлення коронавірусу відкрилася прямо на лавочці під під'їздом. "Лаборанти" були без масок і рукавичок, а тести робили на коліні. На відео помітно, що невідомий чоловік бере кров з пальця в іншого чоловіка, причому робить це без рукавичок. Офіційна інформація перевіряється.