На Тернопільщині за останню добу коронавірус забрав 3 життя. Серед жертв 52-річна жінка, 73-річний чоловік і 56-річний чоловік, який їхав з Івано-Франківська і помер несподівано і раптово на вокзалі Тернополя. Про це йдеться сюжеті Т1.

Жінка лежала довгий час в лікарні в Борщівському районі. Вона мала супутні захворювання-серцево-судинну патологію і ниркову. 73-річний чоловік помер вдома від інфаркту, який розвинувся на тлі коронавірусної інфекції.

56-річний чоловік з Івано-Франківська їхав на поїзді і вийшов у Тернополі. На вокзалі він знепритомнів. Його госпіталізували і виявили супутнє захворювання – серцево-судинна недостатність. Він помер у лікарні.

Епідеміолог обласного лабораторного центру Володимир Панічев розповів, що щотижня фіксують випадки смерті від коронавірусу. Якщо раніше вірус вбивав лише літніх людей, організм яких був ослаблений супутніми хронічними хворобами, то тепер в списках померлих молоді люди без хронічних хвороб.

За останні 2 тижні, за словами Панічева, в області зафіксовано 10 смертей. Вперше в області помер 36-річний чоловік. Панічев зазначив, що потрібно усвідомлювати ступінь небезпеки і притримувати карантинних заходів.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Варто нагадати, що в Україні станом на ранок 21 серпня коронавірусом заразилися 2106 осіб. З початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 100 643 випадків зараження.

Також Знай повідомляв, що в родині Зеленських новий випадок зараження коронавірусом-син президента захворів.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові невідомі пропонували пройти тест на коронавірус у дворі на лавочці.