Молода мешканка Тернопільщини постраждала в автокатастрофі в Польщі 19-річна дівчина позбулася ноги і отримала важкі травми хребта, тому рідні Тетяни Микитин просять допомогти зібрати гроші, щоб оплатити лікування в Польщі. Про це пише Терминово.

Тетяна вже перенесла 4 операції, вона перебувала 10 днів в комі і тільки недавно прийшла до тями. Лікарям вдалося врятувати руку дівчини, але ногу довелося ампутувати трохи вище коліна. Історію Тетяни розповіла її мама Надія Міхєєва на своїй сторінці в Facebook.

Надія розповіла, що її дочка працювала в Польщі неофіційно, тому страховка покриває дуже малу кількість витрат на лікування. У клініці вже виставили рахунок на 7000 доларів. Тому жінка просить усіх небайдужих допомогти її доньці стати на ноги і отримати можливість жити далі.

Крім того, стало відомо, що Тетяна вирушила до Польщі на заробітки відразу після школи. Про це розповіла кореспондентам видання подруга постраждалої Надія. Вона зазначила, що Таня, її мама і брат поїхали на заробітки. Дівчина влаштувалася на завод недалеко від Варшави. У той нещасливий день їй запропонував підвезти її співробітник. Вони їхали на мотоциклі, коли в них врізався автомобіль. Як виявилося, за кермом машини була нетвереза водій. Чоловік, який підвозив Таню помер на місці аварії, а дівчину з серйозними травмами забрали в лікарню.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Зараз дівчина знаходиться в клініці міста Гродіско. Подруга сім'ї розповіла, що дівчина зараз вже може спілкуватися з рідними і друзями. Вона дякує всім за допомогу і підтримку. Допомогу дівчині надає і сім'я загиблого чоловіка.

В аварії загинув 41-річний батько багатодітної сім'ї. Його 18-річний син після смерті батька відкрив збір грошей для лікування Тані. Він написав, що дівчина потребує допомоги, так як родом з небагатої української сім'ї.

"Його співробітниця вижила, але їй ампутували ногу, вона перенесла операцію на хребті. Дівчина родом з бідної сім'ї з України, тому їй необхідна фінансова підтримка", - описав ситуацію син загиблого на одній з польських платформ зі збору коштів. На прохання про допомогу відгукнулися 193 користувача мережі. Їм вдалося зібрати 11 тисяч злотих. Сама Таня оголосила збір коштів на лікування і на протез на платформі siepomaga.pl.

Нагадавши, Знай писав, що в Польщі 40 українців постраждали через зіткнення автобуса з вантажівкою.

Також Знай повідомляв, що в Польщі переповнений автобус впав з мосту і розламався навпіл.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні попрощалися з жителем Тернопільщини, який отримав травму в Польщі.